Licht en geluid verhuur

/ REGIO TILBURG & DEN BOSCH

Wij, Woox Audio & Light zijn een verhuurbedrijf in audiovisuele apparatuur. Je kunt bij ons terecht voor licht en geluid verhuur in regio Tilburg & Den Bosch. We specialiseren ons in kleinschalige particuliere en zakelijke events. U kunt bij ons terecht voor het verhuur van licht en geluid, DJ shows, Drive-in shows, DJ verhuur, bedrijfsfeesten, bruiloften, beurzen en events.

licht en geluid verhuur Tilburg & Den Bosch

WIJ VERHUREN...

PDF VERHUURLIJST

Bekijk hier al onze producten in één overzicht.

LICHT- EN GELUIDSETS

Wij hebben verschillende licht- en geluidssets voor jou samengesteld, dit zijn kant-en-klare sets incl. benodigde bekabeling.

Bij iedere set hebben wij kort en krachtig beschreven wat de set inhoudt en voor welke toepassing(gen) de betreffende set het meest geschikt is. Je kunt vervolgens ook nog losse artikelen toevoegen aan je gekozen set. Mocht je liever zelf een set helemaal willen samenstellen, neem dan een kijkje bij onze losse producten. Alle combinaties mogelijk!

GELUIDSETS

Ook hebben we verschillende geluidssets voor jou samengesteld, dit zijn kant-en-klare geluidssets incl. benodigde bekabeling.

Bij iedere set hebben wij kort en krachtig beschreven wat de set inhoudt en voor welke toepassing(gen) de betreffende set het meest geschikt is. Je kunt vervolgens ook een lichtset, presentatie scherm of bijvoorbeeld een rookmachine toevoegen aan je geluidsset.

/ Advies op maat

Heb jij geen idee wat voor licht en geluid het beste bij jouw feest of event past? Wij helpen je graag! 

Neem vrijblijvend contact met ons op via de telefoon, e-mail of whatsapp. We helpen je met liefde en plezier!

/ Onze kracht

Onze kracht ligt bij feesten thuis, bruiloften en allerlei kleinschalige events. Juist de kleine events krijgen bij ons grootse aandacht. Daarbij staan we bekend om onze flexibiliteit en fijn persoonlijk contact en advies.

/ Overtreffen

We willen niet alleen voldoen aan jouw wensen, maar willen deze zelfs overtreffen. Telkens opnieuw. We denken graag mee over de mogelijkheden binnen jouw budget en maken op maat een passende show, met als doel jouw verwachtingen te overtreffen!

een Greep uit onze merken

In de audiovisuele branche is het zaak dat er wordt gewerkt met betrouwbare merken. Dat is de reden dat wij voornamelijk werken met onderstaande merken.

Portfolio

BRUILOFT NIELS EN SINDIE
tuinfeest tentfeest biezenmortel
LUXE TUINFEEST BIEZENMORTEL
Drive-in show Fiat 500
21 diner
Bruiloft DJ show
Miami nice Eindhoven studentenfeest festival
MIAMI NICE 2018
vriendenfestival Woonexpress Nederland vip avond krantenavond
VRIENDENFESTIVAL WOONEXPRESS
feestje in het big brother huis
FEESTJE IN HET BIG BROTHER HUIS
girl lichtletters babyshower
BABY SHOWER 'GIRL'
previous arrow
next arrow
 

Beoordeel ons

/ Regio Tilburg & Den Bosch

U vindt ons bedrijf in Helvoirt, gelegen tussen Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Wij leveren dan ook vooral in Noord-Brabant in omliggende plaatsen als Oisterwijk, Vught, Berkel-Enschot, Goirle, Moergestel, Udenhout, Haaren, Waalwijk, Kaatsheuvel, Rosmalen, Schijndel, Nijmegen, Boxtel, Drunen, Biezenmortel, Den Bosch of Breda.

0
offerte
MIJN OFFERTE
Je offerte is leegVerder winkelen