Boxen huren voor jouw feest?

Je bent hier op de de juiste plek om boxen te huren! Maar wat heb je precies nodig? We leggen je uit welke soorten boxen er zijn en welke set de beste keuze is voor jouw feest of evenement.

Wij kunnen de boxen op locatie bezorgen, aansluiten en eventueel bedienen. Je hebt hier dan geen omkijken meer naar.

Je kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen, we adviseren je graag voor een passende geluidsinstallatie te huren.

geluidsinstallatie huren

Soorten geluidsinstallaties

We verhuren actieve en passieve geluidssets, maar wat is het verschil? Hieronder lees je de praktische verschillen.

/ actieve geluidsinstallatie

Actieve boxen beschikken over een interne versterker en zijn hierdoor compacter en makkelijker te vervoeren. Een actieve box is eenvoudig aan te sluiten en eenvoudig te koppelen met een andere actieve box of actieve subwoofer.

/ passieve geluidsinstallatie

Passieve boxen werken met externe versterkers. Over het algemeen klinken een passieve boxen zuiverder dan actieve boxen. Het aansluiten en instellen van een passieve boxen vergt dan ook iets meer kennis van zaken.

/ wanneer kies ik voor actieve boxen?

Over het algemeen voor kleinere feesten en gelegenheden, zoals een feestje thuis, tuinfeest, ceremonie, presentatie, congres, achtergrondmuziek etc. Laten we zeggen voor allround feesten en partijen tot uiterlijk 200 personen. 

Ook is een actieve geluidsset compact in omvang en makkelijk aan te sluiten. Je kunt een actieve geluidsset namelijk bij ons ophalen en zeer eenvoudig zelf aansluiten thuis.

/ wanneer kies ik voor passieve boxen?

Passieve boxen huren is een goede keuze als je op zoek bent naar meer power en een uitmuntende geluidskwaliteit. Onze passieve boxen zijn namelijk van het Merk Martin Audio, een hoogwaardig A-merk in de audio wereld. 

Over het algemeen wordt een passieve geluidsset gekozen bij bruiloften, bedrijfsfeesten, live-toepassingen, tentfeesten, sportevents en andere evenementen vanaf 100 personen.

actieve geluidssets

Hier vind je een aantal van onze actieve geluidssets. Per geluidsset staat beschreven voor hoeveel personen de geluidsset ongeveer geschikt is. Een geluidsset met een subwoofer geeft een completer geluidsbeeld met meer lage tonen. Wil je echt een feestje bouwen? Dan adviseren we altijd minstens één subwoofer.

Passieve geluidssets

Hier vind je een aantal van onze passieve geluidssets van Martin Audio. Per geluidsset staat beschreven voor hoeveel personen de geluidsset ongeveer geschikt is. Met al deze Martin Audio geluidssets ben je in ieder geval verzekerd van een super zuiver geluidsbeeld! Uiteindelijk geldt: meer boxen is meer power!

toespraak set

Wil je een geluidsinstallatie huren voor een presentatie of toespraak? Met een van deze professionele omroepinstallaties bent u verzekerd van een goed verstaanbare presentatie. Neem gerust contact met ons op voor advies.

losse boxen

Bekijk hier ook onze losse boxen en stel je eigen geluidsset samen!

/ Advies op maat

Heb jij geen idee wat voor licht en geluid het beste bij jouw feest of event past? Wij helpen je graag! 

Neem vrijblijvend contact met ons op via de telefoon, e-mail of whatsapp. We helpen je met liefde en plezier!

/ Onze kracht

Onze kracht ligt bij feesten thuis, bruiloften en allerlei kleinschalige events. Juist de kleine events krijgen bij ons grootse aandacht. Daarbij staan we bekend om onze flexibiliteit en fijn persoonlijk contact en advies.

/ Overtreffen

We willen niet alleen voldoen aan jouw wensen, maar willen deze zelfs overtreffen. Telkens opnieuw. We denken graag mee over de mogelijkheden binnen jouw budget en maken op maat een passende show, met als doel jouw verwachtingen te overtreffen!

een Greep uit onze merken

In de audiovisuele branche is het zaak dat er wordt gewerkt met betrouwbare merken. Dat is de reden dat wij voornamelijk werken met onderstaande merken.

Portfolio

BRUILOFT NIELS EN SINDIE
tuinfeest tentfeest biezenmortel
LUXE TUINFEEST BIEZENMORTEL
Drive-in show Fiat 500
21 diner
Bruiloft DJ show
Miami nice Eindhoven studentenfeest festival
MIAMI NICE 2018
vriendenfestival Woonexpress Nederland vip avond krantenavond
VRIENDENFESTIVAL WOONEXPRESS
feestje in het big brother huis
FEESTJE IN HET BIG BROTHER HUIS
girl lichtletters babyshower
BABY SHOWER 'GIRL'
previous arrow
next arrow
 

Beoordeel ons

/ Regio Tilburg & Den Bosch

U vindt ons bedrijf in Helvoirt, gelegen tussen Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Wij leveren dan ook vooral in Noord-Brabant in omliggende plaatsen als Oisterwijk, Vught, Berkel-Enschot, Goirle, Moergestel, Udenhout, Haaren, Waalwijk, Kaatsheuvel, Rosmalen, Schijndel, Nijmegen, Boxtel, Drunen, Biezenmortel, Den Bosch of Breda.

0
offerte
MIJN OFFERTE
Je offerte is leegVerder winkelen